Att vara snygg på fotbollsplanen

För att spela fotboll behöver du inte vara fullblodsproffs som spelar på elitnivå. Det går att spela fotboll för att det är kul och för att det ger bra träning. När du spelar fotboll är det trevligt att känna dig snygg på planen. Det är helt normalt att vilja känna sig attraktiv även när du tränar. Attraktiv och snygg känner du dig när du är bekväm i din kropp. Fundera över vad om krävs för att du ska bli det. Du kanske vill ha större bröst för att känna dig kvinnlig och vacker på fotbollsplanen. Om så är fallet ska du kolla in Motiva implantat som finns i olika former, projektioner och storlekar. Motiva implantat kan därför ge dig olika former på brösten. Boka en konsultation för att få veta vilken typ av Motiva implantat som skulle passa dig bäst. När du sedan har dina snygga bröst kan du glänsa på fotbollsplanen.

Spela fotboll i snygga kläder

När du ska spela för att det är kul och för träningens skull kan du även köpa riktigt snygga träningskläder som du trivs i. Kläderna du tränar i spelar faktiskt en avgörande roll i hur du känner dig. Det är inget fel med att vilja vara snygg i olika situationer när du träffar andra människor. Det ligger i människans och kvinnors natur att vilja känna sig attraktiv.

Fotboll är en intensiv träningsform

Att spela fotboll är riktigt bra träning. Det är ett högt tempo på planen och intensiteten är hög. Hur jobbigt det är att spela fotboll beror på vilken position som du har på planen. Under en fotbollsmatch springer en spelare i genomsnitt tio kilometer. Det betyder att du bygger upp en bra uthållighet när du spelar fotboll. Men för att du ska kunna prestera på fotbollsplanen och hålla dig skadefri är det viktigt att du kompletterar fotbollen med individuell träning som bygger upp kroppen, styrketräning är prefekt. Du kommer långt med 1-2 styrkepass i veckan där du tränar igenom hela kroppen. När du tränar fotboll för att det är roligt kommer det inte att kännas som att du tränar även om det är fysiskt ansträngande.